2011. június 21., kedd

Sok dolog történt :)

Hú... elég régen jelentkeztem, de nagyon el voltam foglalva. Igyekeztem, hogy kreatív dolgok is készüljenek ebben az időben. Lezajlott a húsvét, amire igazándiból nem tudtam túl sok kreatív, vagy foltos dolgot készíteni. Aztán hirtelen ott volt az anyák napja, na erre már azért sikerült valamit alkotni. Illatos szívek készültek jojó mintával :)

Az éppen futó rr keresztszemes hímzésekkel is próbáltam sietni, de annyira hogy fotózni elfelejtettem :(. De a madáretetős rr véget ért, most már csak az én képecskémet várom haza.
Közben elindult a Bonsai-os rr, ahol már 2 fácskát is sikerült készíteni, az enyémet és a Margóét. A Margóé egészen miniatűr hímzés, és nagyon-nagyon tetszik. Elsőre furcsa volt ez az apró egy szálas hímzés, de nagyon megtetszett, így a játéknak indított barátság szivecske is ilyen apró öltésekkel készült. Régi nagy vágyam volt, hogy egy Atalie mintát hímezhessek, és most ez is teljesült.


Az én képecském pedig így néz ki most :)


Az oviban elballagtak a "sünik", 12 db süni alakú tarisznyát késztettem erre az alkalomra filcből, imádtam varrni őket, olyan helyesek voltak :)


És szintén az oviba készült egy fésűtartó, ezt majd lefényképezem ha végre megint megyünk :)

2 megjegyzés:

  1. Na, végre megtudtam, hogy milyen meglepivel készült Margó :))) Alig várom hogy hozzám érjen.

    VálaszTörlés
  2. Jó hogy hírt adsz magadról, akkor biztos minden rendben van. Látom ténykedtél és örülök, hogy nem borított ki a miniatűr anyagom és annak is örülök, hogy bevállaltad a játékot.
    Szerintem a héten kapsz tőlem egy angyalkás terítőt, ugyanis az Aniké készen van, majd jelentkezem

    VálaszTörlés